Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

31 Nieuwe Stenen Brokken!

Nieuwe stenen brokken - Crystal Cave

? Er staan weer 31 nieuwe ruwe stenen brokken online! In deze foto staan de volgende stenen, van boven naar beneden, links naar rechts:
Zwarte maansteen, agaat, mookaiet, sneeuwkwarts
Hematietkwarts, golden healer, zebradoriet, chrysopraas
Oceaan jaspis, dumortieriet, rookkwarts, cappuccino jaspis

En in mijn hand nog een paar leuke stenen:
Menaliet, 3x stauroliet, groene toermalijn in kwarts en stibniet.

Ruwe stenen zijn rauw, ruig, onaangeraakt, onbehandeld en precies zoals je ze zou vinden als je er zelf naar opzoek zou gaan in onze aarde. Ze kunnen variëren van kleine, bijna grindachtige afmetingen tot grote natuurlijke formaties. Omdat ze ruw en ruig zijn, zijn ze in deze staat iets kwetsbaarder dan getrommelde stenen (knuffelstenen), dit geldt ook voor vooral zachtere steensoorten. Knuffelstenen zijn getuimeld in een machine om zo al hun ruigheid te verzachten naar gladde, gepolijste stenen. Als je zelf wel eens stenen tuimelt, kun je de ruwe brokken hier perfect voor gebruiken.

Sommige mensen geloven dat ruwe stenen meer pure, authentieke energie hebben, omdat ze al die tijd onaangeroerd en onveranderd zijn gebleven. De voorkeur voor getrommelde of ruwe stenen is natuurlijk geheel persoonlijk. De ruwe textuur en vorm brengt een aardse, natuurlijke sfeer, het is geweldig om alle richels, markeringen, kleurvariaties en gewoon de manier waarop ze aanvoelen te zien in hun natuurlijke staat. Ruwe stenen zijn een prachtige decoratie in elk huis.

Geef een antwoord