Gratis verzending vanaf €100, Europa €150, wereldwijd €200

2020 Moederdag Pre-Order Giftbox! Gevuld met Spirituele Thee, Edelsteen Zeep, Edelsteen Kaars en Orgonite Oplaadschijf!

moederdag edelstenen box

Veras je moeder, oma, vriend (in), jezelf of andere dierbare met deze Let Yourself Bloom Giftbox van Happylisz en Crystal Cave. We hebben deze giftbox samengesteld rondom het thema bloemen en als uitgangspunt wilde we een pakket creëren om lekker van te kunnen genieten en vrolijk van te worden. De producten worden verpakt in een geschenkverpakking en het toevoegen van een persoonlijke boodschap is mogelijk. Gratis verzending binnen Nederland!! We hebben de volgende producten verzameld:

Orgonite Oplaadschijf; Levensbloem

“Balans en activatie tussen lichaam, geest en ziel is het thema van deze prachtige oplaadschijf met levensbloem en Gouden Driehoek. Zo kleurrijk, maar ook heel lief en zacht. Een veld vol kleurige bloemen in liefde en licht voel ik bij deze schijf. Let Yourself Bloom! Een prachtige schijf om in je eigen (vrouwelijke) kracht te komen!” – Melissa

Zonder twijfel de eye-catcher van dit pakket. Een handgemaakte orgonite oplaadschijf. Voorzien van het symbool van de levensbloem. Een aanwezige schijf in alle kleuren van de regenboog, en met hier en daar zelfs een transparanter deel. De schijf bevat koper en de Gouden Driehoek edelstenen: amethist, bergkristal en rozenkwarts. Je kunt de schijf gebruiken om bijvoorbeeld je edelstenenbloemenvaasjewater of andere dranken te reinigen en op te laden met positieve energie. Je zou hem ook kunnen gebruiken tijdens meditaties. Een beschrijving van de edelstenen vind je beneden onder aanvullende informatie.

Geurkaars: Let Yourself Bloom

Geurkaars in blik. Handgegoten met koolzaadwas. Bevat de geuren van sinaasappellavendelcitroengraspetitgrainbergamotvanilleroos en palmrosa. En is afgemaakt met een fleurige topping van goudsbloemkorenbloemlavendel en rozenblaadjes. De kaars heeft een zacht paars tintje en bevat ook een jade edelsteen.

Kruidenthee: Let Yourself Bloom

Een nieuwe kruidenthee in ons assortiment, gebaseerd op de geurkaars. De thee is een mix van goudsbloemrozenblaadjeskorenbloemjasmijn en vlindererwt. Het is een fleurig geheel, met een bijzondere twist. De thee geeft namelijk een blauwe tintje, deze kleur is afkomstig van de kruiden zelf en daarom geheel natuurlijk. En dat is nog niet alles, met de toevoeging van wat citroensap krijgt de thee zelfs een lichtpaars tintje. Verbazing en vreugde gegarandeerd dus.

Edelsteen Zeep: Flower Child

Een heerlijke handgemaakte handzeep, met amazoniet edelsteen. Flower Child heeft een geurenmix van viooltjesvergeet-me-nietjes en bruidsbloem, een zachte geurenmix die je meevoert naar een bloemenveld aan het begin van de lente. Een kleurijk geheel met een sprakelend aanzicht.

We werken momenteel op basis van pre-orders (tot 29 april), daarna kun je bestellen tot de voorraad strekt. Aan het begin van mei zullen we de bestelde giftboxen gaan verzenden, zodat ze voor moederdag zijn aangekomen. We hebben maar een bepaalde productiecapaciteit voor de Orgonites van Melissa. Dus het zou kunnen voorkomen dat deze giftbox eerder uitverkocht raakt dan 29 april. Als je nog andere producten bij de moederdag box besteld, houd er dan rekening mee dat we je hele bestelling pas na 29 april verzenden

Wil je de giftbox naar een ander adres dan je eigen adres verzenden? Vul dan de gegevens van de ontvanger in bij ‘verzendadres’ tijdens het bestellen. Gratis verzending binnen Nederland!!

Let op; Alle producten in deze giftbox zijn handgemaakt en kunnen daarom wat afwijken van de getoonde foto’s.

Geef een antwoord